Cartofi Umpluți Cu Pui

Cartofii umpluți cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cartofi dulci ventilați sau cartofi dulci Hasselback {Club Secret}, Cartofi Umpluți Cu Pui De Bivol, și Cartofi Umpluți Cu Pui Sloppy Joe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii uniform cu ulei; se presară sare.
Coaceți la 425 direct pe raftul superior al cuptorului timp de 55 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și pielea este crocantă.
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu-mare 7-10 minute sau pana cand este crocanta; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa într-un castron mare, lăsând cojile intacte. Se amestecă împreună pulpa, slănină, pui, 3/4 cană fiecare Cheddar și brânză elvețiană și următoarele 4 ingrediente.
Se amestecă amestecul în coji; se presară cu brânzeturile rămase.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine.