Cartofi Umpluți Cu Chili

Cartofi Umpluți Cu Chili
Cartofii umpluți cu Chili sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză Monterey jack, chili vegetarian, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cartofi Umpluți Cu Chili, Cartofi Umpluți Cu Chili, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii; înțepați de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Așezați cartofii la o distanță de 1 inch pe un suport sigur pentru cuptorul cu microunde sau pe prosoape de hârtie. Cuptor cu microunde la maxim 14 până la 17 minute, rearanjând o dată; lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
În timp ce cartofii gătesc, puneți chili într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până se încălzește bine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Tăiați un X la 1/2 inch de fundul cartofilor coapte. Strângeți cartofii pentru a se deschide; puf cu o furculiță. Puneți chili uniform pe cartofi; se presară cu brânzeturi. Completați fiecare cu 1/4 cană de roșii, 2 linguri de smântână și 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista