Cartofi umpluți cu brânză cu pastă de iaurt-condimente și crustă de semințe de susan

Cartofi umpluți cu brânză cu pastă de iaurt-condimente și crustă de semințe de susan este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de cartofi roșii, coriandru măcinat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Burger De Somon Cu Crustă De Semințe De Susan Cu Sos De Iaurt, Cartofi dublu coapte cu condimente de iaurt, și Cartofi prăjiți cu crustă de iaurt și condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Așezați cartofii direct pe grătarul cuptorului și coaceți până când este străpuns cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute.
Se transferă pe platou și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Tăiați cartofii orizontal în jumătate. Folosindlingura, scoateți pulpa, lăsând o grosime de 1/3 inch.
Transferați pulpa de cartofi în mustul mediu bowland; se amestecă în brânză, unt topit,coriandru, ceapă verde, chile și semințe de Sesam. Condimentează amestecul de cartofi generoscu sare și piper; împărțiți între potatoshells.DO înainte: se poate face 6 oreînainte. Acoperiți și răciți.
Combinați primul6 ingrediente în procesor. Folosind on / offturns, amestecați până când amestecul este tocat fin.
Adăugați iaurt, ulei și suc de lămâie și procesațipână se formează piure neted.
Transferați la smallbowl. Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 6 ore înainte.Acoperiți și refrigerați.
Scoateți raftul superior de pe grătar.
Așezați tava de copt din aluminiu de unică folosință în centrul raftului inferior (dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare,așezați tigaia pe 1 parte a arzătorului).
Adăugați suficientapă în tigaie pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch.
Pregătiți grătarul (foc mediu). Dacă folosiți grătar cu cărbune, brichete ușoare în coș și turnați jumătate pe raft pe fiecare parte a tigaiei de unică folosință. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 3 arzătoare, arzătoarele ușoare din stânga și din dreapta, lăsați arzătorul Central oprit. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, arzător ușor pe partea opusă tigaiei de unică folosință.Întoarceți raftul superior la grătar.
Așezați foaia de grătar foilon deasupra arzătorului aprins; periați cu ulei vegetal.
Așezați semințele de susan pe farfurie mică.
Locjumătate de pastă de iaurt-condimente în Bowland Reserve de mică adâncime.
Întindeți restul de iaurt-condimentpaste deasupra umpluturii de cartofi în fiecare cartofjumătate.
Se presară cu jumătate de semințe de susan. Scufundați partea de jos a fiecărei jumătăți de cartof în pasta de condimente rezervată, apoi înmuiați-o în semințele de Sesam rămase.
Așezați cartofii deasupra foliei pe grătar deasupra tigaiei de unică folosință. Acoperiți grătarul și grătarul până când cartofii sunt încălziți și clocotesc în centru, 25 până la 30 de minute.
Transferați cartofii în platou și serviți.
* Un iaurt gros; vândut la unele supermarketuriși la magazinele de produse alimentare de specialitate (cum ar fi comerciant
Joe ' s și Whole Foods markets) și Greekmarkets. Dacă nu este disponibil, așezați sita obișnuită căptușită cu pânză de iaurt peste un castron mare. Acoperiți și răciți peste noapte pentru a se scurge.