Cartofi Tip Bufet

Cartofi Tip Bufet
Cartofi bufet este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 304 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, piper, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Crepes Bufet, Chiftele Tip Bufet, și Șuncă Tip Bufet Cu Bijuterii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartoful și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se scurge și se pasează. Se amestecă 1/4 cană de unt, cremă de brânză și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Topiți restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți o treime din amestecul de cartofi într-un vas de copt ușor uns de 2 1/2 litru; se acoperă cu jumătate de amestec de ciuperci. Repetați straturile, terminând cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista