Cartofi Prăjiți În Stil German
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți în stil German. Această rețetă servește 12. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare kosher grosieră, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi În Stil German, Piure De Cartofi În Stil German, și Cartofi Prăjiți Germani.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda cand este perforata cu un cutit ascutit, aproximativ 25 de minute.
Scurgere.Dați la frigider cartofii peste noapte.
Tăiați cartofii în cuburi de 1/2 inch (nucoaja).
Bateți uleiul, oțetul și muștarul într-un castron mic pentru a amesteca pentru vinetă.
Încălziți 3 linguri de untură în fiecare dintre cele 2 salate mari nonstick la foc mediu-mare.
Adăugați jumătatede cartofi în fiecare tigaie; se presară cusare grosieră. Saut până când cartofii încep sămaro, amestecând frecvent, aproximativ 7 minute.
Adăugați 3 linguri de bere, apoi 1 1/4 căni de ceapă roșie la cartofi în fiecare tigaie; gatiti pana candberea se evapora, amestecand ocazional, aproximativ 1 minut. Se Reduce focul la mediu si se saut pana se rumenesc cartofii in jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Se toarnă jumătate din vinaigretteover cartofi în fiecare tigaie și se aruncăacoperire.
Se ia de pe foc. Condimentează după gustcu sare și piper.
Transferați toți cartofiiîn castron mare.