Cartofi Prăjiți Picant

Cartofii prăjiți picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi de copt, cayenne, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi prăjiți picante la cuptor cu castravete Raita, cartofi prăjiți, cum să faci cartofi prăjiți acasă, și Cartofi Prăjiți Ne-Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare se amestecă împreună sare, cayenne, boia de ardei și coriandru.
Într-un ceainic greu de 4 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 325 de grade.
În timp ce uleiul se încălzește, tăiați cartofii pe lungime în bețe groase de 1/4 inci. Prăjiți cartofii în ulei 1 1/2 minute (cartofii nu vor fi aurii) și cu o lingură pliată transferați pe hârtie maro sau prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Încălziți uleiul la 350 de grade F. întoarceți cartofii în ulei și prăjiți până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Transferați cartofii prăjiți cu o lingură pliată pentru a curăța hârtia maro sau prosoapele de hârtie pentru a scurge și arunca cartofii prăjiți în amestec de condimente.