Cartofi Prăjiți La Cuptor Italian-Parmezan
Cartofii prăjiți cu cuptor Italian-parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 177 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, condimentele, parmezanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Parmezan, Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Parmezan, și Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Clătiți cartofii în apă rece.
Se scurge și se usucă. Aruncați împreună cartofii, uleiul, condimentul Italian și sarea într-un castron mare.
Așezați o grătar ușor unsă într-o tigaie cu jeleu. Aranjați cartofii într-un singur strat pe grătar.
Coaceți la 450 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc.
Presărați cartofi prăjiți calzi cu 2 lingurițe. parmezan ras.
Se servește cu sos Marinara ușor, dacă se dorește.
Notă: Am testat cu râșnița de condimente pentru ierburi italiene McCormick.