Cartofi prăjiți de casă cu cinci sosuri de scufundare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați cartofi prăjiți de casă cu cinci sosuri de scufundare. O porție conține 536 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ulei vegetal, cartofi roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți cu sosuri de scufundare, Cartofi prăjiți de bivol cu Ranch și sosuri de scufundare cu brânză albastră, și Cartofi prăjiți la cuptor Tex-Mex cu sosuri de scufundare Chipotle Lime Ranch și Avocado Ranch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii, apoi tăiați longitudinal în bețișoare groase de 1/3 inch, scufundându-vă într-un castron mare cu apă cu gheață. Clătiți cartofii în mai multe schimbări de apă rece în castron (nu este necesară mai multă gheață) până când apa este limpede.
Se scurge într-o strecurătoare mare.
Întindeți cartofii într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de bucătărie pentru a se scurge, apoi uscați.
În timp ce cartofii sunt clătiți și uscați, încălziți uleiul de 2 inci încet într - o oală de 5 până la 6 litri la foc mediu-mic până când termometrul înregistrează 300 F.
Când uleiul este gata, creșteți căldura la mare și prăjiți cartofii în patru loturi, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar încă albe, aproximativ 3 minute. (Reglați căldura pentru a menține uleiul cât mai aproape de 300 de metri cubi F și pentru a readuce uleiul la 300 de metri cubi f între loturi.)
Transferați cartofii prăjiți cu o lingură cu fante pe o foaie de copt tapetată cu prosoape uscate pentru a se scurge. Când toți cartofii sunt prăjiți o dată, răciți cartofii la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Reîncălziți uleiul la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 375 F. prăjiți cartofii din nou în patru loturi, amestecând și ajustând căldura pentru a menține uleiul cât mai aproape de 375 F. până la auriu profund, 3 până la 4 minute. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape uscate pentru a se scurge scurt, apoi condimentați cu sare și serviți imediat, cu sos(e) pentru scufundare.
* Cartofii pot fi tăiați cu 4 ore înainte și păstrați scufundați într-un castron cu apă rece.* Cartofii prăjiți pot sta la temperatura camerei între prima și a doua prăjire timp de până la 2 ore. Cartofii prăjiți se pot face cu 2 ore înainte și se lasă la temperatura camerei. Reîncălziți pe o foaie de copt cu margini într-un cuptor încălzit de 350 de metri