Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Cartofii prăjiți cu usturoi sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cap de usturoi, lapte, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Usturoi Prăjit, Piure De Usturoi Prăjit, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Frecați uleiul peste capul de usturoi; înfășurați în folie.
Coaceți la 375 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Pune deoparte. Aruncați piei.
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 15 minute sau pana cand este foarte frageda.
Încălziți laptele în tigaie la foc mediu până când este fierbinte (nu fierbeți).
Adăugați cartofi, sare și piper și bateți la viteza medie a unui mixer până când amestecul de cartofi este neted.
Adăugați pulpa de usturoi și amestecați bine.
Piure de cartofi cu salvie: omiteți usturoiul; adăugați 2 linguri de salvie proaspătă tocată în lapte, sare și piper.
Cartofi cu brânză de arpagic și capră: omiteți usturoiul; adăugați 3 linguri de arpagic tocat și 1/2 cană (2 uncii) brânză de capră mărunțită în lapte, sare și piper.