Cartofi prăjiți cu salvie și parmezan

Cartofi prăjiți cu salvie și parmezan
Cartofii prăjiți cu salvie și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 107 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, făină de naut, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Cartofi prăjiți cu iaurt Tahini Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați laptele, untul și usturoiul și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat scăzut și amestecați treptat făina de năut până se omogenizează. Se amestecă constant cu o spatulă de cauciuc până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Făină De NăutFăină De Năut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Răzuiți amestecul într-o foaie de copt antiaderentă de 9 x 13 inci sau un vas de copt care a fost ușor pulverizat cu spray de ulei vegetal; se întinde într-un strat de 1/4 inci. Se acoperă cu hârtie pergament și se dă la frigider până când este ferm, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se toarnă 1 inch de ulei de canola într-o tigaie largă și se încălzește la 350 sau până când o bucată de pâine bulează rapid când este adăugată în uleiul fierbinte. Între timp, tăiați amestecul de naut în pătrate de 2 inci. Prăjiți pătratele în loturi până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați pătratele într-un suport căptușit cu prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi păstrați-le calde într-un cuptor mic în timp ce prăjiți restul.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron, amestecați salvia și parmezanul. Aruncați cartofii prăjiți în amestecul de brânză și salvie până când sunt acoperite; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista