Cartofi prăjiți cu salvie și parmezan

Cartofii prăjiți cu salvie și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 107 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, făină de naut, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Cartofi prăjiți cu iaurt Tahini Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați laptele, untul și usturoiul și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat scăzut și amestecați treptat făina de năut până se omogenizează. Se amestecă constant cu o spatulă de cauciuc până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Răzuiți amestecul într-o foaie de copt antiaderentă de 9 x 13 inci sau un vas de copt care a fost ușor pulverizat cu spray de ulei vegetal; se întinde într-un strat de 1/4 inci. Se acoperă cu hârtie pergament și se dă la frigider până când este ferm, 2 până la 3 ore.
Se toarnă 1 inch de ulei de canola într-o tigaie largă și se încălzește la 350 sau până când o bucată de pâine bulează rapid când este adăugată în uleiul fierbinte. Între timp, tăiați amestecul de naut în pătrate de 2 inci. Prăjiți pătratele în loturi până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pătratele într-un suport căptușit cu prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi păstrați-le calde într-un cuptor mic în timp ce prăjiți restul.
Într-un castron, amestecați salvia și parmezanul. Aruncați cartofii prăjiți în amestecul de brânză și salvie până când sunt acoperite; se servește cald.