Cartofii prăjiți cu salvie și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 107 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, făină de naut, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Cartofi prăjiți cu iaurt Tahini Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați laptele, untul și usturoiul și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat scăzut și amestecați treptat făina de năut până se omogenizează. Se amestecă constant cu o spatulă de cauciuc până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Făină De Năut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Răzuiți amestecul într-o foaie de copt antiaderentă de 9 x 13 inci sau un vas de copt care a fost ușor pulverizat cu spray de ulei vegetal; se întinde într-un strat de 1/4 inci. Se acoperă cu hârtie pergament și se dă la frigider până când este ferm, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se toarnă 1 inch de ulei de canola într-o tigaie largă și se încălzește la 350 sau până când o bucată de pâine bulează rapid când este adăugată în uleiul fierbinte. Între timp, tăiați amestecul de naut în pătrate de 2 inci. Prăjiți pătratele în loturi până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pătratele într-un suport căptușit cu prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi păstrați-le calde într-un cuptor mic în timp ce prăjiți restul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron, amestecați salvia și parmezanul. Aruncați cartofii prăjiți în amestecul de brânză și salvie până când sunt acoperite; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sos De Curcan, încălzit
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat