Cartofi prăjiți cu rozmarin și usturoi
Cartofii prăjiți cu rozmarin și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cartofi noi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi De Rozmarin, și Cartofi prăjiți cu rozmarin și usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 500 F. Curățați cartofii, uscați-i bine și sfărâmați-i.Când cuptorul este încălzit, adăugați uleiul într-un vas de copt de 3 litri și așezați-l pe raftul inferior al cuptorului pentru a se încălzi. Odată ce uleiul este fierbinte și strălucitor (aproximativ 3 minute), scoateți cu grijă vasul din cuptor și adăugați cartofii uscați, rozmarinul și usturoiul. Se amestecă cu grijă pentru a acoperi uleiul și se condimentează generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Întoarceți vasul la cuptor, așezându-l pe raftul de jos și prăjiți cartofii, verificând ocazional pentru a nu arde, până când s-a dezvoltat o crustă frumoasă și sunt maro auriu închis, aproximativ 35 de minute.
Scoateți rozmarinul, amestecați pentru a acoperi cartofii cu ulei și rupeți căței de usturoi, condimentați după cum este necesar și serviți.Asocierea băuturilor: un vin roșu din Toscana ar fi potrivirea perfectă pentru acest fel de mâncare copios. Un Chianti ar face trucul, dar pentru ceva mai neobișnuit, încercați un Rosso di Montalcino (fabricat din Sangiovese), cum ar fi Casisano Colombaio Rosso di Montalcino din 2004.