Cartofi prăjiți cu Pesto de arpagic

Cartofi prăjiți cu Pesto de arpagic
Cartofii prăjiți cu Pesto de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, arpagic, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Pesto De Arpagic, Cartofi Prăjiți Cu Lăstari De Mazăre, Pesto Și Alune, și Cartofi Fingerling Cu Pesto De Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mediu, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei pentru a acoperi; condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți jumătățile de cartofi într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți cartofii, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc,25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Între timp, combinați 1/2 cană de arpagic, pătrunjel, migdale și usturoi într-un procesor. Pulse până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul rămas prin tubul de alimentare și procesați până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați pesto de arpagic într-un castron mic. Se amestecă sucul de lămâie, apoi 2 linguri de apă. Condimentează pesto cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ArpagicArpagic
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați cartofii într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Stropiți cu jumătate de pesto; se presară cu arpagic tocat suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Se servește cu pesto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Per porție: 356 calorii, 23 g grăsimi, 4 g fibre
9
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista