Cartofi prăjiți cu Pesto de arpagic
Cartofii prăjiți cu Pesto de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, arpagic, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Pesto De Arpagic, Cartofi Prăjiți Cu Lăstari De Mazăre, Pesto Și Alune, și Cartofi Fingerling Cu Pesto De Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mediu, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei pentru a acoperi; condimentează generos cu sare și piper.
Întindeți jumătățile de cartofi într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți cartofii, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc,25-30 de minute.
Între timp, combinați 1/2 cană de arpagic, pătrunjel, migdale și usturoi într-un procesor. Pulse până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul rămas prin tubul de alimentare și procesați până la încorporare.
Transferați pesto de arpagic într-un castron mic. Se amestecă sucul de lămâie, apoi 2 linguri de apă. Condimentează pesto cu sare și piper.
Transferați cartofii într-un platou.
Stropiți cu jumătate de pesto; se presară cu arpagic tocat suplimentar.
Se servește cu pesto rămas.
Per porție: 356 calorii, 23 g grăsimi, 4 g fibre