Cartofi prăjiți cu mentă și pătrunjel
Cartofii prăjiți cu mentă și pătrunjel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare, cartof Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Cartofi Cu Mentă, Pătrunjel Și Jalapenos, Morcovi prăjiți cu mentă și pătrunjel Gremolata, și Cartofi prăjiți cu pătrunjel și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați cartoful pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Transferați cartoful într-un castron mare.
Adăugați untul și restul de 4 ingrediente; aruncați bine.