Cartofi prăjiți cu lămâie Aioli

Cartofi prăjiți cu lămâie Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi prăjiți cu lămâie Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 126 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8615 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați mayo, parmezan, pkt. shake ' N bake mix de acoperire de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu sparanghel cu lămâie Aioli, Panko cruste dovlecei cu lamaie-usturoi Aioli, și Chipsuri crocante de parmezan cu lămâie cu busuioc Aioli.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați dovleceii transversal în jumătate, apoi tăiați fiecare bucată în bețe de chibrit de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Adăugați brânză la amestecul de acoperire în sacul agitator; agitați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Bateti oul intr-un bol mediu pana se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați dovlecelul, în loturi, la ou; aruncați până când este acoperit uniform. Folosiți clești pentru a adăuga 1/4 din dovlecel la amestecul de acoperire în sacul agitator; închideți punga, apoi agitați pentru a acoperi uniform dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se întinde pe o foaie de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu dovleceii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți 12 până la 13 min. sau până când dovlecelul se rumenesc, întorcându-se după 7 min. Între timp, amestecați ingredientele rămase până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți bețișoare de dovlecel cu amestec de mayo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista