Cartofi prăjiți cu friptură la grătar cu sos picant de scufundare cu brânză albastră

Friptură la grătar cartofi prajiti cu sos picant de scufundare brânză albastră ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 25 și costă 7 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 29 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul toscan house, pansamentul cu brânză roka, sosul de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, Cartofi prăjiți de bivol cu Ranch și sosuri de scufundare cu brânză albastră, și Friptură Ribeye La Grătar Cu Sos De Brânză Albastră De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Prick cartofi în mai multe locuri cu furculiță sau cuțit ascuțit. Cuptor cu microunde la mare 5 min. Se răcește 5 min.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare bucată în 6 pene pe lungime.
Periați uniform cu 2 linguri. Pansament Italian.
Grătar 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până se înmoaie, periați ocazional cu pansamentul Italian rămas.
Se amestecă ingredientele rămase până se amestecă.