Cartofi prăjiți cu condimente din nordul Indiei
Cartofi prăjiți cu condimente Nord Indian ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, garam masala, jalapeincloro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați North Indian-Cartofi Dulci Prăjiți Condimentați, Cartofi prăjiți cu condimente din India de Est, și Picior de miel prăjit cu condimente din Africa de Nord, lămâie și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1 lingură de ulei și cartofi, aruncând pentru a acoperi. Pune deoparte.
Încălziți restul de 2 1/2 linguri ulei, Semințe de muștar și ardei iute într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti 1 1/2 minute sau pana cand semintele incep sa apara. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați ghimbir, usturoi și jalapeo în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă sare, turmeric și Garam Masala; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de condimente la cartofi, aruncând pentru a acoperi. Aranjați amestecul de cartofi într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când cartofii se înmoaie și se rumenesc, amestecând la fiecare 10 minute. Se amestecă coriandru, mentă și suc.
Se servește cu pene de var.