Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți de ceapă de rozmarin. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 161 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin-Ceapă, Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin-Ceapă, și Cartofi De Ceapă De Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți o foaie mare de copt cu o jantă.
Amestecați ceapa, uleiul vegetal, rozmarinul, cimbrul, sarea și piperul într-un bol mare; adăugați bucăți de cartofi și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți cartofii în tigaia pregătită într-un singur strat.
Coaceți, întorcându-vă ocazional, până când cartofii se rumenesc ușor și se înmoaie când sunt străpunși cu o furculiță, 20 până la 25 de minute.