Cartofi prăjiți cu carne tocată de struguri

Cartofi prăjiți cu carne tocată de struguri
Cartofi prăjiți cu carne tocată de struguri este un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne tocată de struguri, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc de struguri prăjite cu cartofi coapte de două ori, Rib Eye Steak cu sos de vin roșu de struguri prăjit și păstârnac cremos și cartofi, și Fidea caldă balsamică și prăjită de castraveți de struguri cu Persimmons prăjiți, Camembert și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se curăță cartofii și se taie fiecare în jumătate. Cu un pepene galben sau o lingură, scoateți un puț în fiecare jumătate de cartof, lăsând o coajă de 1/4 până la 1/2 inch grosime. Rezervați cartofi scoopați pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pepene GalbenPepene Galben
2
Uleiul ușor o tigaie de 10 pe 15 inci. Aranjați cartofii într-un singur strat, tăiați părțile în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Periați ușor cu 1 lingură de ulei de măsline total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Coaceți într-un cuptor de 400 timp de 20 de minute, apoi întoarceți cartofii și coaceți până când părțile tăiate se rumenesc ușor, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, încălziți carnea tocată într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la cald, aproximativ 1 minut, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Spoon carne tocată în mod egal în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista