Cartofi prăjiți cu carne tocată de struguri

Cartofi prăjiți cu carne tocată de struguri este un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne tocată de struguri, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc de struguri prăjite cu cartofi coapte de două ori, Rib Eye Steak cu sos de vin roșu de struguri prăjit și păstârnac cremos și cartofi, și Fidea caldă balsamică și prăjită de castraveți de struguri cu Persimmons prăjiți, Camembert și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se curăță cartofii și se taie fiecare în jumătate. Cu un pepene galben sau o lingură, scoateți un puț în fiecare jumătate de cartof, lăsând o coajă de 1/4 până la 1/2 inch grosime. Rezervați cartofi scoopați pentru alte utilizări.
Uleiul ușor o tigaie de 10 pe 15 inci. Aranjați cartofii într-un singur strat, tăiați părțile în sus, în tigaie.
Periați ușor cu 1 lingură de ulei de măsline total.
Coaceți într-un cuptor de 400 timp de 20 de minute, apoi întoarceți cartofii și coaceți până când părțile tăiate se rumenesc ușor, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Între timp, încălziți carnea tocată într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la cald, aproximativ 1 minut, amestecând o dată.
Spoon carne tocată în mod egal în cartofi.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.