Cartofi Prajiti Yuca
Cartofii prăjiți Yuca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 514 calorii, 2G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, yuca și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Yuca cartofi prajiti cu Mojo, Cartofi prăjiți cu maioneză Chipotle, și Cartofi dulci și cartofi prăjiți la cuptor Yucan.
Instrucțiuni
Așezați yuca într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când yuca poate fi străpunsă ușor cu o furculiță, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți și lăsați să se aburească câteva minute până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați yuca în bețișoare de mărimea prăjitului francez, aruncând miezul fibros.
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Prăjiți yuca în loturi până se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 5 minute pe lot.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți într-un castron căptușit cu un prosop de hârtie. Aruncați cu sare după gust și serviți fierbinte.