Cartofi Piure Pufoși
Piureul de cartofi pufos este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 12 porții. O porție conține 212 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, cartofi Yukon gold, brânză manchego și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi Pufați Cu Brânză, Cartofi dulci cu boabe pufoase Curry, și Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru.
Instrucțiuni
Aduceți cartofi, 2 lingurițe. sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se fierbe 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Reduceți căldura la minim. Întoarceți cartofii la cuptorul olandez și gătiți, amestecând ocazional, 1 până la 2 minute sau până când cartofii sunt uscați.
Se ia de pe foc; mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Preîncălziți cuptorul la 40
Se amestecă untul, următoarele 4 ingrediente și restul de 1 linguriță. sare în cartofi.
Răspândiți amestecul într - un ușor uns 2 1/2-la 3-qt. vas de copt.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine și se umflă.
* Parmezanul mărunțit poate fi înlocuit.
Notă: pentru a face piure de cartofi umflați înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți până la 2 zile.
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.