Cartofi Piure De Pământ

Piureul de pământ ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați fiecare cartof în folie, apoi înțepați cartofii prin folie de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți cartofii până se înmoaie, 1 până la 1 1/4 ore.
Încălziți laptele, untul, sarea și piperul alb într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când untul este topit.
În timp ce amestecul de lapte se încălzește, desfaceți cartofii copți și, în timp ce este încă fierbinte (folosiți un prosop de bucătărie pentru a vă proteja mâinile sau țineți cartofii cu clești), scoateți pielea cu un cuțit de tăiat sau înjumătățiți cartofii necojiți și scoateți carnea cu o lingură, transferând-o într-un castron. Aruncați pielea.
Forțați cartofii fierbinți prin ricer în amestecul de lapte fierbinte în tigaie și amestecați ușor cu o spatulă mare de cauciuc rezistentă la căldură doar până când se combină.
Piureul de cartofi se servește cel mai bine imediat, dar poate fi făcut cu 1 zi înainte. Reîncălziți, acoperit, într-o cratiță grea la foc mic cu 1/4 cană de lapte suplimentar, amestecând după ce cartofii sunt calzi, până când sunt încălziți; sau într-un vas de copt, acoperit, într-un cuptor moderat; sau într-un cuptor cu microunde, amestecând la jumătatea încălzirii, aproximativ 2 minute în total.