Cartofi Piure De Pământ

Cartofi Piure De Pământ
Piureul de pământ ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați fiecare cartof în folie, apoi înțepați cartofii prin folie de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți cartofii până se înmoaie, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți laptele, untul, sarea și piperul alb într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
UntUnt
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
În timp ce amestecul de lapte se încălzește, desfaceți cartofii copți și, în timp ce este încă fierbinte (folosiți un prosop de bucătărie pentru a vă proteja mâinile sau țineți cartofii cu clești), scoateți pielea cu un cuțit de tăiat sau înjumătățiți cartofii necojiți și scoateți carnea cu o lingură, transferând-o într-un castron. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
CleșteClește
BolBol
6
Forțați cartofii fierbinți prin ricer în amestecul de lapte fierbinte în tigaie și amestecați ușor cu o spatulă mare de cauciuc rezistentă la căldură doar până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
TigaieTigaie
1
Piureul de cartofi se servește cel mai bine imediat, dar poate fi făcut cu 1 zi înainte. Reîncălziți, acoperit, într-o cratiță grea la foc mic cu 1/4 cană de lapte suplimentar, amestecând după ce cartofii sunt calzi, până când sunt încălziți; sau într-un vas de copt, acoperit, într-un cuptor moderat; sau într-un cuptor cu microunde, amestecând la jumătatea încălzirii, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista