Cartofi Piure De Muștar Granulat

Cartofi Piure De Muștar Granulat
Grainy mustar piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 617 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Sos De Muștar Granulat, Sos De Muștar Granulat, și Muștar Granulat Varză De Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați cartofi, smântână, lapte, usturoi, cimbru și frunze de dafin într-o cratiță mare și fierbeți ușor timp de 15 minute până când cartofii sunt doar fragezi și vârful unui cuțit de tocat trece cu puțină rezistență. Se strecoară cartofii și se rezervă amestecul de smântână, dar se aruncă frunza de dafin, tulpinile de cimbru și usturoiul. Puneți cartofii și pliați în amestecul de smântână până când cartofii sunt netezi și cremoși. Îndoiți aproximativ o lingură de ulei de măsline, unt și muștar granulat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
UntUnt
UsturoiUsturoi
CremăCremă
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista