Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Cartofii Pit Stop ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 57 de cenți per porție. O porție conține 267 de calorii , 5 g de proteine și 8 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de cartofi, condimente pentru taco, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 48% . Încercați cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofi brabanți la cuptor și corned beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tavă de folie de unică folosință unsă, se pun cartofii, ceapa, ciupercile și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2
Stropiți cu sare, piper și condimentul de sud-vest; uns cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Acoperiți cu folie. Prăjiți la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până când cartofii sunt fragezi. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.