Cartofi, piper și Chorizo Empa Peculadas
Cartoful, piperul și Chorizo Empa aprox.Adas ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, ardei gras, aluat de empanada și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi, Piper Și Chorizo Empa Peculadas, Chorizo, ardei roșu și Galette de cartofi cu rucola, și Tocană de cartofi, ardei și chorizo cu ouă prăjite.
Instrucțiuni
Gatiti chorizo in ulei intr - o cratita grea de 2 1/2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand, 2 minute, apoi transferati intr-un castron mediu cu o lingura cu fante.
Adăugați ceapa în cratiță și gătiți, amestecând frecvent, până devine aurie și foarte moale, aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul, ardeiul gras, frunza de dafin, sarea și oregano și gătiți, amestecând frecvent, până când ardeii sunt foarte moi, aproximativ 15 minute. Cojiți cartoful și tăiați-l în bucăți de 1/2 inch, apoi amestecați în amestecul de ceapă și gătiți la foc moderat, acoperit, amestecând frecvent, până când cartofii sunt abia fragezi, 10 până la 12 minute.
Adăugați amestecul de cartofi în chorizo și amestecați pentru a combina. Se răcește umplutura la temperatura camerei și se aruncă frunza de dafin.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale și formați fiecare într-un disc. Păstrând bucățile rămase acoperite, întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 5 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Lingurați aproximativ 2 linguri de umplere pe centru și pliați aluatul în jumătate, închizând umplutura. Apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi sertizați decorativ cu degetele sau dinții unei furculițe.
Transferați empanada pe o foaie de copt. Faceți încă 11 empanade în același mod, aranjând pe 2 foi de copt.
Periați ușor empanadele cu o parte din spălarea ouălor și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 25 de minute.
Transferați empanadele într-un raft pentru a se răci cel puțin 5 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.