Cartofi Pierogi

Cartofi Pierogi
Pierogi reteta de cartofi ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, untul, aluatul pierogi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Pierogi, Cartofi Și Usturoi Pierogi, și Cartofi De Carne Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați cartofii într-un castron mare; amestecați cu un masher de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați arpagic și următoarele 5 ingrediente (arpagic prin 3/4 linguriță de sare); amestecați bine cu masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Împărțiți aluatul Pierogi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare bilă într-un cerc de 3 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Lingurați 1 lingură rotunjită din amestecul de cartofi pe jumătate din fiecare cerc de aluat. Aduceți laturile opuse ale cercului de aluat împreună; Ciupiți pentru a sigila, începând cu centrul și ciupiți ambele părți pentru a forma o formă de jumătate de lună. Repetați cu cercurile de aluat rămase și amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați jumătate din pierogi; gătiți 7 minute sau până când ați terminat (pierogi se va ridica la suprafață).
8
Îndepărtați pierogi cu o lingură pliată; scurgeți într-o strecurătoare (pierogi se va lipi de un prosop de hârtie).
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Așezați pierogi într-un singur strat pe o foaie de copt sau platou. Repetați procedura cu pierogi rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați 8 pierogi; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
12
Scoateți pierogi; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt și 8 pierogi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
13
Presărați pierogi fierți cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Se servește cu 1/3 cană smântână cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista