Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor

Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor
Cartofii Parmezani prăjiți la cuptor sunt un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 262 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, piper, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 135 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor, Carne de vită prăjită cu cartofi prăjiți la cuptor, și Parmezan De Pui Prăjit La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară cu brânză, praf de usturoi, boia, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
4
Transferați la un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se coace, neacoperit, la 450 cp timp de 25-30 minute sau până se rumenesc, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista