Cartofi noi prăjiți umpluți cu porumb și creveți

Cartofi noi prăjiți umplut cu porumb și creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 40 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, porumb întreg, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Ardei iute Poblano prăjit la foc umplut cu porumb, Quinoa și brânză de capră, Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb, și Tacos creveți Cilantro Lime cu slaw de porumb prăjită și prăjită Jalapeno crema pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof în jumătate transversal; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci; rezervați pulpa pentru o altă utilizare.
Presărați interiorul cojilor de cartofi cu sare și piper.
Așezați cojile de cartofi cu capul în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați porumb și ceapă verde; sotati 2 minute.
Adăugați oțet și tarhon tocat; gatiti 1 minut. Împărțiți amestecul de porumb uniform între cojile de cartofi; acoperiți fiecare cu 1 creveți.
Garnisiți cu frunze de tarhon.