Cartofi noi prăjiți umpluți cu porumb și creveți

Cartofi noi prăjiți umpluți cu porumb și creveți
Cartofi noi prăjiți umplut cu porumb și creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 40 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, porumb întreg, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Ardei iute Poblano prăjit la foc umplut cu porumb, Quinoa și brânză de capră, Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb, și Tacos creveți Cilantro Lime cu slaw de porumb prăjită și prăjită Jalapeno crema pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare cartof în jumătate transversal; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci; rezervați pulpa pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Presărați interiorul cojilor de cartofi cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Așezați cojile de cartofi cu capul în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 450 timp de 15 minute; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați porumb și ceapă verde; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Adăugați oțet și tarhon tocat; gatiti 1 minut. Împărțiți amestecul de porumb uniform între cojile de cartofi; acoperiți fiecare cu 1 creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Garnisiți cu frunze de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista