Cartofi noi cu unt Balsamic și șalotă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii noi cu unt Balsamic și șalotă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet balsamic, șalotă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi noi cu unt Balsamic și șalotă, Sparanghel prăjit cu unt Balsamic-șalot, și Fasole verde cu unt Balsamic-șalot.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică; reduceți focul și fierbeți până se reduce la 2 linguri (aproximativ 10 minute).
Se pune într-un castron mediu și se răcește complet.
Adăugați unt, șalotă tocată, cimbru, 1/4 linguriță sare și piper negru; Se amestecă bine pentru a se combina.
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați cartofii în jumătate; așezați într-un castron mare.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Adăugați amestecul de unt și pătrunjelul; aruncați ușor pentru a acoperi.