Cartofi mov și anghinare Gratin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi mov și anghinare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de anghinare, smântână grea, sare de mare nerafinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Păstrăv umplut cu Gratin de cartofi Violet, Latkes de cartofi mov cu sos de scufundare cu anghinare de Avocado, și Anghinare Și Gratin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F și puneți o oală mare cu apă la fiert.Când oala cu apă fierbe, aruncați anghinare și fierbeți până se înmoaie.
Scoateți din apă și lăsați să se răcească până când este suficient de confortabil pentru a fi manevrat. Tăiați frunzele dure pentru a expune inima.
Scoateți sufocul cu o lingură și tocați mărunt inima de anghinare, tulpina și orice frunze fragede.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Când se spumează, amestecați prazul și anghinarea tocată, sotând până când este parfumată și fragedă - aproximativ cinci minute.
Stratificați fundul unui vas gratinat cu 1/3 din cartofi, acoperiți cu 1/2 din Praz și anghinare, presărați cu 1/3 din cimbru și continuați stratificarea, terminând cu un strat de cartofi.
Bateți smântâna, bulionul de pui, sarea și piperul împreună într-un bol mic și turnați peste straturile de legume. Se acoperă cu brânză rasă și o stropire finală de cimbru.
Coaceți timp de 1 oră sau până când cartofii sunt fragede și gratinul se rumeneste frumos. Se lasă să se răcească cu 5 până la 10 minute înainte de servire.