Cartofi Jabron
Cartofii Jabron durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 360 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți cheddar, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), Crock Pot cartofi Cheesy din cartofi brute, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Fierbeți cartofii întregi într-o tigaie mare timp de aproximativ 15-20 de minute până când sunt fierți, momentul va depinde de mărimea lor.
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se curăță de coajă și se taie cartofii în felii groase de 5 mm.
Puneți untul și usturoiul în tigaia în care au fiert cartofii, condimentați și topiți la foc mic.
Adăugați feliile de cartofi și aruncați până când sunt acoperite, dar nu le lăsați să se prăjească. (Vă puteți pregăti până în această etapă cu o zi înainte și păstrați acoperit într-un loc răcoros.)
Întindeți cartofii într-un vas adânc de 28cm x 22cm rezistent la cuptor și turnați laptele și smântâna.
Presărați brânza deasupra și coaceți timp de 30 de minute până devin aurii și cartofii abia încep să fie crocanți.