Cartofi Fontina Gratinati
Rețeta cartofii Fontina gratinați se pot face în aproximativ 1 oră. Această garnitură are 478 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, parmezan, făină și brânză fontina. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Cartofi gratinați cu brânză Fontina, Rețetă De Gratin De Praz Și Fontina, și Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Într-un vas de copt uns cu 3 căni, stratificați jumătate din cartofi, brânză fontina, sos alb și arpagic. Se acoperă cu cartofii rămași, fontina, sosul și arpagicul.
Se acoperă și se coace la 400 de minute timp de 30 de minute. Descoperi;se presara cu parmezan.
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragezi și blatul se rumeneste ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.