Cartofi Fingerling Umpluți Cu Cârnați
Cartofi Fingerling umplute cu cârnați este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 544 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, cârnați picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi Fingerling Umpluți Cu Brânză Albastră, Coapse de pui umplute cu ciuperci sălbatice cu cartofi Fingerling și măsline verzi jkla, și Cartofi Roșii Umpluți Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aruncați cartofii în ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți 25 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Între timp, gătiți cârnații într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând cojile intacte.
Combinați pulpa de cartofi, cârnații și brânza într-un castron. Se condimentează cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de cartofi în fiecare coajă de cartofi. Aranjați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți 15 minute sau până când se încălzește.
Se servește cu guacamole Chipotle-Lime.
Garnisiți cartofii, dacă doriți.