Cartofi Fingerling cu vinetă de plante

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați cartofii Fingerling cu vinaigretă de plante. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 169 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de vermut, suc de lămâie, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Cartofi Prăjiți Cu Ierburi, Cartofi Fingerling cu pansament cu ierburi de lămâie, și Cartofi prăjiți cu ierburi cu muștar din cereale integrale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală medie și acoperiți cu apă rece cu aproximativ un centimetru. Aduceți la fierbere și adăugați o linguriță de sare în apă. Coborâți focul la foc mic și lăsați să fiarbă până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 6-8 minute.
Faceți vinaigreta: în timp ce cartofii se gătesc, pregătiți vinaigreta cu plante medicinale. Într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie, cimbru, oregano, muștar, sare, piper și ulei de măsline.
Așezați ceapa roșie feliată în bol cu vinaigreta. Acest lucru va "mura" rapid feliile de ceapă roșie.
Presărați cartofii strecurați cu vermut: strecurați cartofii din apă și puneți-i într-un castron mare.
Presărați vermutul și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați cartofii să stea un minut pentru a absorbi vermutul.
Aruncați cu ceapă, pătrunjel și vinaigretă: aruncați ușor cartofii cu ceapa, pătrunjelul și vinaigreta cu ierburi.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
Se servește ușor cald, la temperatura camerei sau răcit.