Cartofi Festonati

Cartofi Festonati
Cartofii festonați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 6,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1988 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, unt, brânză italiană* cinci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofii și șunca festonate ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa; gatiti 8 min. sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă în făină; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă treptat bulionul; gatiti 5 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați 1 cană de brânză mărunțită și piper; gatiti si amestecati 1 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Se ia de pe foc.
6
Strat cartofi alternativ cu sos de brânză în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit, terminând cu sos. Se acoperă cu restul de brânză mărunțită și parmezan; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când cartofii sunt fragede și blatul este maro auriu, descoperind în ultimele 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista