Cartofi Festonati
Cartofii festonați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 6,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1988 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, unt, brânză italiană* cinci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofii și șunca festonate ale mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 8 min. sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă în făină; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă treptat bulionul; gatiti 5 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Adăugați 1 cană de brânză mărunțită și piper; gatiti si amestecati 1 min. sau până când brânza este topită.
Strat cartofi alternativ cu sos de brânză în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit, terminând cu sos. Se acoperă cu restul de brânză mărunțită și parmezan; acoperi.
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când cartofii sunt fragede și blatul este maro auriu, descoperind în ultimele 15 min.