Cartofi Festonati
Cartofii festonați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 434 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, lapte, sherry de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofii și șunca festonate ale mamei, Cartofi Festonati, și Cartofi festonati si sunca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se pune într-o caserolă de 2 litri.
Într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde combinați brânza, untul și laptele. Cuptorul cu microunde până se topesc brânza și untul; se amestecă sherry-ul.
Se toarnă amestecul de brânză peste cartofi și se presară deasupra firimituri de fulgi de porumb.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 30 de minute sau până când este încălzit.