Cartofi dulci și cârnați cu aragaz lent
Slow-aragaz cartofi dulci și cârnați este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de parmezan proaspăt, frunze de cimbru, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent varză murată și cârnați cu mere și cartofi, Picioare de curcan, cârnați italieni și cartofi în aragazul lent, și Cartofi irlandezi, cârnați de curcan și cină de varză {aragaz lent} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 4 1/2 litru cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații la foc mediu-mare până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă prazul și cimbru.
În aragazul lent, stratificați jumătate din cartofii dulci, amestecul de cârnați și brânza. Repetați cu cartofii dulci rămași și amestecul de cârnați.
Se toarnă suc de mere deasupra; se presară cu brânza rămasă.
Capac; gatiti la foc mare 2 1/2 pana la 3 ore sau pana cand cartofii dulci sunt fragede.