Cartofi dulci glazurați cu miere și Whisky de flori sălbatice

Cartofii dulci glazurați cu miere de flori sălbatice și Whisky ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 200 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi dulci cu pulpă portocalie, whisky scoțian, miere cu aromă ușoară, cum ar fi floarea sălbatică, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Glazurați Cu Miere La Cuptor, Cartofi dulci glazurați cu miere și scorțișoară # SundaySupper, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Miere Cu Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la vasul de caserolă de 2 litri cu unt de 375.
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați untul, mierea, whisky-ul și zahărul. Se aduce la foc mic, amestecând până când untul și zahărul se topesc, apoi se reduce focul la moderat scăzut și se fierbe, neacoperit, 10 minute.
Într-un castron mare, aruncați cartofii cu amestec de unt, sare și piper.
Transferați în vasul pregătit și coaceți, aruncând ocazional, până când este fraged și glazurat, aproximativ 45 de minute.