Cartofi dulci de două ori coapte rapid și ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci de două ori coapte rapid și ușor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, semințe de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cartofi la cuptor umpluți cu Cheeseburger rapid și ușor, Cartofi dulci la cuptor cu chilli ușor și cremă acrită, și Cartofi Copți Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie și adăugați cartofi dulci. Prăjiți până când sunt fragede (aproximativ 50-55 de minute). Se lasă deoparte să se răcească.
Tăiați cojile de cartofi deschise. Scoateți carnea, lăsând un strat gros de 1/2 inch în piele și adăugați într-un castron mare. Întoarceți piei scoase pe foaia de copt.
Mash carne de cartofi dulci cu o furculiță. Se amestecă uleiul de măsline, oul, ghimbirul și sarea și se bate împreună cu furculița până se omogenizează. Umplerea lingurii în cele 6 piei rezervate.
Coaceți până când blaturile sunt umflate și ușor aurii (aproximativ 25 de minute).
Presărați cartofii cu coriandru și semințe de susan, dacă folosiți, și stoarceți varul deasupra.
Se servește cu pene suplimentare de var.