Cartofi dulci de două ori coapte cu slănină și smântână

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Cartofii dulci de două ori coapte cu slănină și smântână ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, arpagic, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi La Cuptor Cu Rucola, Slănină Și Smântână, Cartofi dulci la cuptor cu smântână de arțar, și Bacon, smântână și cartofi de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii cu o furculiță și aranjați pe prosoape de hârtie. Cuptor cu microunde la maxim 8 minute; întoarceți cartofii după 4 minute.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime și scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inch. Pulpa de piure cu 3 uncii de slănină Canadiană, 2 linguri de smântână și 2 lingurițe de arpagic într-un castron. Se amestecă amestecul în cochilii.
Presărați 2 linguri de brânză peste blaturi de cartofi. Cuptor cu microunde la mare 2 minute, si se presara cu 1 lingurita arpagic.