Cartofi Dulci Cu Usturoi Prăjit
Cartofii dulci cu usturoi prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 194 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați pentru cartofi dulci prăjiți cu scorțișoară și usturoi, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Usturoi, și Cartofi dulci prăjiți cu usturoi cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Înțepați cartofii dulci cu o furculiță sau vârful unui cuțit; pus deoparte.
Tăiați partea superioară a capetelor de usturoi pentru a expune cuișoarele, tăind aproximativ 1/4 inch din partea superioară a fiecărui cățel. Poate fi necesar să tăiați cuișoare individuale de-a lungul părților laterale ale fiecărui cap.
Periați cuișoarele tăiate cu uleiul de măsline, apoi cuibăriți fiecare cap într-o bucată de folie de aluminiu.
Așezați cartofii dulci și căței de usturoi direct pe rafturile cuptorului.
Coaceți aproximativ 1 oră, îndepărtând cartofii dulci odată ce s-au înmuiat și îndepărtând capetele de usturoi odată ce sunt fragede și rumenite frumos.
Curățați cartofii dulci și puneți-i într-un bol de amestecare. Strângeți cățelele individuale de usturoi în castron, apoi adăugați untul, smântâna, crema de brânză și ardeiul cayenne. Se pasează până se omogenizează, apoi se condimentează după gust cu sare și piper. Răzuiți piureul de cartofi într-un vas de copt de 1 1/2 litru și reveniți la cuptor pentru aproximativ 15 minute pentru a reîncălzi.