Cartofi dulci cu nalbă

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, cartofi dulci cu nalbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 193 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de nucșoară măcinată, cartofi dulci, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 26%, ceea ce nu este atât de super. Încercați cartofi dulci cu nalbă, caserolă de cartofi dulci cu nalbă și cartofi dulci copți cu cârnați de pui și mere și cartofi copți cu cremă de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți cartofii dulci, laptele, untul, zahărul brun, oul, scorțișoara, vanilia, ienibaharul, sarea și nucșoara până la omogenizare.
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 2-1/2-qt. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 40-45 de minute sau până când se încălzește. Acoperiți cu bezele.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când marshmallow-urile încep să se umfle și să se rumenească.