Cartofi dulci cu ceapă caramelizată

Cartofi dulci cu ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci cu ceapă caramelizată. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 319 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 94%. Rețete similare includ Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, Piure de cartofi dulci cu ceapă caramelizată, Brie și salvie, și Ceapă caramelizată în piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Frecați și uscați cartofii dulci, apoi înțepați de mai multe ori cu o furculiță și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii dulci sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Împărțiți cartofii dulci coapte și acoperiți cu amestecul de ceapă, sare, piper și o păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista