Cartofi dulci cu ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci cu ceapă caramelizată. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 319 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 94%. Rețete similare includ Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, Piure de cartofi dulci cu ceapă caramelizată, Brie și salvie, și Ceapă caramelizată în piure de cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Frecați și uscați cartofii dulci, apoi înțepați de mai multe ori cu o furculiță și așezați pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii dulci sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și ardeiul gras; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Împărțiți cartofii dulci coapte și acoperiți cu amestecul de ceapă, sare, piper și o păpușă de smântână.