Cartofi Dulci Creme Brulee

Cartofi Dulci Creme Brulee
Reteta crema de cartofi dulci Brulee este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 612 calorii, 5g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cartof Dulce Cr Oktime Br Oktime Oktime, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, și Cremă De Porumb Dulce Brulee.

Instrucțiuni

1
Se fierb cartofii dulci până se înmoaie și se scurg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2
Adăugați melasă, miere, vanilie, zahăr brun, nucșoară și scorțișoară. Mash de mână, apoi bate pana se omogenizeaza cu un bătător electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se toarnă crema într-o cratiță și se adaugă semințele de fasole de vanilie și păstăile. La foc mic mediu se aduce încet la fierbere, apoi se scoate de pe foc, se acoperă tigaie și se lasă deoparte timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se infuzeze. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și adăugați treptat 1/2 cană de zahăr bătut până când vedeți o schimbare de culoare. După 15 minute, scoateți păstăile de vanilie din amestecul de cremă. Apoi încorporați încet amestecul de cremă în amestecul de gălbenuș de ou puțin câte puțin, amestecând constant în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Ungeți ușor 6 până la 8 (4 sau 6 uncii) ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Adăugați cantități uniforme din amestecul de cartofi dulci la ramekins. Apoi umpleți ramekins fiecare 3/4 plin cu amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați ramekinele umplute într-o tigaie și pregătiți un bain marie adăugând apă fierbinte în tigaie, astfel încât nivelul apei să fie la jumătatea părții ramekinelor. Aveți grijă să evitați stropirea apei în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se coace la cuptor 40 până la 45 de minute, se lasă să se răcească și apoi se dă la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire. (Puteți face acest lucru în avans, dacă doriți.) Chiar înainte de servire scoateți din frigider și lăsați să se încălzească puțin. Apoi împărțiți restul de 1/2 cană de zahăr printre ramekins stropind unele pe suprafața fiecărei căni. Folosind o torță de suflare, topiți zahărul pentru a forma o "crustă" crocantă de zahăr pe partea de sus a fiecăruia. Această cremă ar putea fi servită cu fructe ale sezonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista