Cartofi Dulci Creme Brulee
Reteta crema de cartofi dulci Brulee este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 612 calorii, 5g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cartof Dulce Cr Oktime Br Oktime Oktime, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, și Cremă De Porumb Dulce Brulee.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii dulci până se înmoaie și se scurg.
Adăugați melasă, miere, vanilie, zahăr brun, nucșoară și scorțișoară. Mash de mână, apoi bate pana se omogenizeaza cu un bătător electric.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Se toarnă crema într-o cratiță și se adaugă semințele de fasole de vanilie și păstăile. La foc mic mediu se aduce încet la fierbere, apoi se scoate de pe foc, se acoperă tigaie și se lasă deoparte timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se infuzeze. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și adăugați treptat 1/2 cană de zahăr bătut până când vedeți o schimbare de culoare. După 15 minute, scoateți păstăile de vanilie din amestecul de cremă. Apoi încorporați încet amestecul de cremă în amestecul de gălbenuș de ou puțin câte puțin, amestecând constant în timp ce mergeți.
Ungeți ușor 6 până la 8 (4 sau 6 uncii) ramekins.
Adăugați cantități uniforme din amestecul de cartofi dulci la ramekins. Apoi umpleți ramekins fiecare 3/4 plin cu amestecul de cremă.
Așezați ramekinele umplute într-o tigaie și pregătiți un bain marie adăugând apă fierbinte în tigaie, astfel încât nivelul apei să fie la jumătatea părții ramekinelor. Aveți grijă să evitați stropirea apei în ramekins.
Se coace la cuptor 40 până la 45 de minute, se lasă să se răcească și apoi se dă la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire. (Puteți face acest lucru în avans, dacă doriți.) Chiar înainte de servire scoateți din frigider și lăsați să se încălzească puțin. Apoi împărțiți restul de 1/2 cană de zahăr printre ramekins stropind unele pe suprafața fiecărei căni. Folosind o torță de suflare, topiți zahărul pentru a forma o "crustă" crocantă de zahăr pe partea de sus a fiecăruia. Această cremă ar putea fi servită cu fructe ale sezonului.