Cartofi dulci albi cu Mirin și miere
Cartofii dulci albi cu Mirin și miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 215 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, mirin, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară, Cartofi Dulci Cu Miere, și Cartofi dulci prăjiți cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți o tigaie din fontă bine condimentată8 " -10 " în cuptor.
Pierce cartofi în mai multe locuri cuo furculiță. Cartofi dulci cu microunde pemare timp de 5 minute. (Alternativ, împachetați cartofii dulci în folie și coaceți la 450 funtil de la 450 funtil fraged în jurul marginilor, dar încă tare în centru, 30-35 de minute.)
Transferați cartofiiîntr-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic.
Bateți mirin, miere, oțet și sareun castron mediu. Curățați cartofii dulci șităiați transversal în runde groase de 1 "-1 1/2".
Adăugațila amestecul mirin; aruncați pentru a acoperi.
Folosind mănuși de cuptor, îndepărtați cu grijă tigaia încălzită din cuptor; adăugați ulei și tigaie pentru a acoperi.
Adăugați cartofi dulci și mirinamestec în tigaie, aranjând cartofităiat în jos.
Coaceți până cartofii dulcisunt caramelizate pe o parte, 15-20 de minute.Întoarceți cartofii dulci, rotindu-i în jurtigaie pentru a evita punctele fierbinți și gătiți până lasent și caramelizat, cu 5-7 minute mai mult.
Transferați cartofii dulci într-un platou.
Adăugați 2 linguri de apă la tigaie, scrapingup rumenit biți.
Se adaugă untul, se topește Panto și se combină.
Se toarnă soscartofi dulci. Se condimentează cu sare.