Cartofi De Piure De Aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți piureul de cartofi aurii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 204 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă prăjită franceză, cremă de brânză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Recolta De Aur Cartofi Coace, Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci, și Stratul De Cartofi Piure Se Coace.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Într-un castron mare, bateți cartofii și crema de brânză până se omogenizează. Bateți ouăle, făina, pătrunjelul, arpagicul, sarea și piperul și amestecați bine.
Se transferă într-un 3-qt uns. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de Centimetre timp de 45 de minute sau pana cand un termometru citeste 160 de Centimetre.
Se presară cu ceapă; coaceți 5-10 minute mai mult sau până se rumenesc.