Cartofi De Marmură Prăjiți În Tigaie
Cartofi de marmură Pan-prăjită este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 180 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare și piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sheet pan cotlet de porc, cartofi și fasole verde, Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, și Foaie Tigaie Broccoli Prăjită.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați până când slănina începe să se înmoaie și să-și dea grăsimea, aproximativ 2 minute.
Se adaugă cartofii și se condimentează cu sare și piper negru. Gatiti si amestecati cartofii si slanina pana cand baconul se rumeneste si cartofii incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute; se amestecă. Repetați pașii, acoperind și gătind timp de 5 minute și amestecând până când cartofii sunt fragede și un vârf de cuțit se introduce ușor, încă 15 până la 20 de minute.
Reglați sarea și piperul negru după gust; presărați rozmarin tocat peste cartofi, amestecați și îndepărtați de pe foc.
Stropiți oțetul de orez peste cartofi și amestecați pentru a dizolva orice bucată de mâncare rumenită lipită de fundul tigaiei.
Transferați cartofii într-un vas de servire și acoperiți cu o crenguță de rozmarin.