Cartofi De Hrean Dublu Coapte

Cartofii de hrean dublu coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de caviar osetra, smântână, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi coapte de două ori cu hrean și Caviar, cartofi de două ori coapte cu hrean proaspăt, și Cartofi Cremoși La Cuptor Cu Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. înțepați suprafața cartofilor de câteva ori cu o furculiță, apoi frecați cartofii cu ulei, așezați pe o foaie de copt și coaceți la cuptor aproximativ 1 1/2 ore sau până când puteți băga un cuțit subțire în ele.
Scoateți-le din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute sau până când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Feliați cartofii pe jumătate vertical și răzuiți cu grijă carnea într-un bol mediu, rezervând cele mai bune 4 piei.
Adăugați untul, laptele, smântâna și hreanul și amestecați până se omogenizează, dacă amestecul este prea uscat adăugați mai mult lapte. Condimentează bine cu sare și piper după gust. Umpleți fiecare dintre cele 4 piei cu amestecul de piure de cartofi.
Așezați cartofii umpluți pe o foaie de copt și reveniți la cuptor, coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu o păpușă de smântână, o lingură de caviar și presărați cu arpagic.