Cartofi De Fermă La Grătar
Cartofi de fermă la grătar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 10 porții. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie ieftină pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vinaigrette de slănină caldă, cartofi cu degete, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Cod drăguț Pacific cu cartofi Baby Roastie - de la fermă, GRĂTAR JAPONEZ STIL FERMĂ TERIYAKI BOWL, și Quesadilla mexicană la grătar cu linte + tur de fermă de linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa sarata clocotita 7-10 minute sau pana cand se inmoaie; se scurge.
Stropiți 1/4 cană vinetă de slănină caldă printr-o strecurătoare pe cartofi calzi, lăsând slănina cu vinaigreta rămasă.
Grătați cartofii într-un coș de grătar la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau până la moale.
Așezați într-un castron mare; stropiți restul de 1/4 cană de vinetă peste cartofi.