Cartofi De Dovlecei
Cartofii de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare condimentată, dovlecei de banane, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Squash și cartofi, Piure de cartofi și dovlecei, și Cartofi prăjiți și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți 45 de minute, până când sunt fierte și fragede.
Așezați dovleceii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute, sau pana cand se inmoaie.
Se transferă într-o strecurătoare și se lasă să se scurgă timp de 30 de minute.
Tăiați cartofii copți în jumătate și scoateți pulpa, având grijă să lăsați pielea intactă. Într-un castron mare, amestecați pulpa de cartofi, dovleceii și untul. Puneți amestecul în cojile de cartofi și puneți-l pe o foaie de copt.
Se presară cu sare condimentată.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți piei de cartofi umplute 30 de minute, până când suprafața umpluturii este ușor rumenită.