Cartofi, cârnați și Frittata Kale

Cartofi, cârnați și Frittata Kale
Cartofi, cârnați și Frittata Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, ceapă, frunze de kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi, cârnați și Frittata Kale, Cârnați și Frittata Kale, și Cârnați, Feta și Kale Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și poziționați suportul la 8 centimetri de căldură. Crăpați ouăle într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 linguri de parmezan ras, condimentați generos cu sare și piper și bateți ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați carnea de cârnați și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând cârnații în bucăți mici, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt crocante și fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Adăugați varza, condimentați cu sare și gătiți, aruncând, până se înmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și înclinați tigaia pentru a învârti uleiul în jurul părților laterale. Împrăștiați cârnații și ceapa în tigaie. Amestecați ouăle și adăugați-le în tigaie. Gatiti la foc moderat timp de 1 minut. Ridicați ușor marginea frittatei și înclinați tigaia, permițând o parte din oul nefiert să se scurgă dedesubt. Gatiti pana cand fundul si partile laterale sunt abia setate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Presărați restul de 2 linguri de parmezan ras deasupra și fierbeți până când ouăle sunt așezate și partea superioară a frittatei se rumenesc ușor, cu 1 până la 2 minute mai mult. Glisați frittata pe o farfurie mare, tăiați-o în pene și serviți fierbinte sau cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista