Cartofi, cârnați și Frittata Kale
Cartofi, cârnați și Frittata Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, ceapă, frunze de kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi, cârnați și Frittata Kale, Cârnați și Frittata Kale, și Cârnați, Feta și Kale Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați suportul la 8 centimetri de căldură. Crăpați ouăle într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de parmezan ras, condimentați generos cu sare și piper și bateți ouăle până se amestecă.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline.
Adăugați carnea de cârnați și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând cârnații în bucăți mici, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până strălucește.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt crocante și fierte, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza, condimentați cu sare și gătiți, aruncând, până se înmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și înclinați tigaia pentru a învârti uleiul în jurul părților laterale. Împrăștiați cârnații și ceapa în tigaie. Amestecați ouăle și adăugați-le în tigaie. Gatiti la foc moderat timp de 1 minut. Ridicați ușor marginea frittatei și înclinați tigaia, permițând o parte din oul nefiert să se scurgă dedesubt. Gatiti pana cand fundul si partile laterale sunt abia setate, aproximativ 3 minute.
Presărați restul de 2 linguri de parmezan ras deasupra și fierbeți până când ouăle sunt așezate și partea superioară a frittatei se rumenesc ușor, cu 1 până la 2 minute mai mult. Glisați frittata pe o farfurie mare, tăiați-o în pene și serviți fierbinte sau cald.